Logo Drone  
dronetop
 
 
Utfyllnad Hem Katalog Artister Recensioner Press Beställ Länkar Video Kalender Info/Kontakt Info/Kontakt
Utfyllnad
x

RECENSIONER

Genom åren har Drone kunna glädja sig åt många positiva recensioner. Här nedan följer ett urval
 
Känner Du till någon recension som inte finns med i listan får Du gärna tipsa oss på adressen:folkmusik@drone.se
 

DROCD038
Katalognummer: DROCD038
Artist: Johan Hedin
Album: Innersta polskan
"I Bazar Blå är Hedin mer korthuggen och lite jordigare. På detta fria soloprojekt spelar han sju långa polskefärgade sviter i en andlig terräng.

Mer för tankens dans än för ivriga fötter, trots att det ibland svänger så hett att luften kokar av rytmens klanger från olika nyckelharpor.
"Innersta polskan" är en triumf från en kung som spelar på strängar av guld och med känslor som tinar frusen ångest till varm livslust.
"
Lasse Åbom, Östgötacorrespondenten

"Tryggt och innerligt låter Johan Hedin det ta tid att visa oss nyckelharpans möjligheter - bara en låt är under tre minuter och den längsta pågår i 14 minuter. "
Winnie Gravlund, Helsingborgs Dagblad

"Johan Hedin är en av våra främsta nyckelharpister och en man med många järn i elden. Aktiv i en rad sammanhang och en kreatör både vad gäller nyckelharpan som instrument som vad man spelar på den.

På denna sin andra soloplatta spelar Johan på fyra olika sorters harpa varav två helt nya harpor som han själv utvecklat. På samma sätt har han brutit upp polskan och låtit rytmer och melodier växa till sviter, ofta kontemplativa och meditativa. En inre dans, säger han själv. Blunda och följ med när Johan för.
"
Peter Ahlbom, Spelmannen


Utskriftsvänlig version
VISA ALLA RECENSIONER!
 
Till toppen Hem